Håndværk & design. Håndbog til valgfag og prøve er henvendt til læreren, der underviser i håndværk og design som valgfag, og som skal føre eleverne til den afsluttende prøve i faget.
Anmeldelse af Katrine Diduch, anmelder på Folkeskolen.dk:
"Det er selvfølgelig ikke alle, der skal have elever op til prøve, men for os, der skal, er ”Håndværk & design – håndbog til valgfag og prøve” en meget brugervenlig bog. Den har fine eksempler til prøveoplæg, som jeg har vist min 7. klasse for at hjælpe dem til at forstå, hvordan prøven er bygget op. Det er også relevant at læse for os lærere, for det er en kompleks proces med prøven, og denne bog pensler det godt ud.
Håndbogen kan også fungere som et godt konkret hjælperedskab, fordi den har forløb, man kan blive inspireret af, så man kan bygge sine egne forløb op, så de minder om prøven. Eller man kan vælge helt at kopiere de forløb til eksamen, der er beskrevet i bogen."
Anmeldelse af Helene Andreasson Thornøe, anmelder på Folkeskolen.dk:  
"Rikke Hyldahl Homann og Marlene Muhlig har med deres bog "Håndværk & design – Håndbog til valgfag og prøve" givet håndværk og design-lærere landet over en tiltrængt håndsrækning til prøven i valgfaget håndværk og design. Bogen er lavet i et lækkert layout med masser af nyttige modeller til brug i undervisningen og flotte billeder, som illustrerer de forskellige forløb og prøveoplæg...."


Back to Top