Et billedkunstforløb i 5. klasse på Espergærde Skole 2013, støttet af Statens Kunstfond gennem huskunstnerordningen.  Forløbet varede tre uger og fandt sted i dansk og billedkunsttimerne i de to 5. klasser.

Projektet tog udgangspunkt i elevernes egen fotodokumentation af familielivet og blev bearbejdet videre gennem tegningen som medie. Materialerne var blyant, Ecoline og kraftigt A3 tegnepapir. 

I den personlige tegning sammenblandes de fysiske og psykiske rum, ligesom at skellet mellem inde og ude nedbrydes. Tegningen giver mulighed for den detaljerede, forfinede, langsomme og personligt forankrede fortælling. Tegningen rummer således lag af betydning, som fotografiet ikke kan indfange. Elevernes egne valg af fotos dannede på den måde ramme for den personlige undersøgelse gennem tegning. Personlige valg i forhold til udeladelse eller tilføjelse af elementer, perspektiv, rumlighed, form, farver og stregføring var på den måde med til, at betone den enkeltes oplevelse af det erindrede. Forløbet blev afrundet med en fælles udstilling af erindringsværkerne.
Back to Top